این سالاد ،شکل جدیدی از یک سالاد سنتی فرانسوی است و از آنجا که سالاد کامل و قابل توجه است به عنوان ناهار و یا شامی سبک در فصل تابستان مناسب می باشد.
مناسب 4 نفر
مواد لازم :
4 عدد تخم مرغ
450 گرم سیب زمینی تازه
115 گرم باقلای سبز ، پاک شده و لپه شده
6 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، بعلاوه
مقداری بیشتربرای چرب کردن ماهی
2 عدد استیک ماهی تن هر کدام به وزن 175 گرم
یک حبه سیر ، له شده
1/5 قاشق چایخوری خردل
2 قاشق چایخوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه خرد شده
2 عدد کاهوی کوچک
200 گرم گوجه فرنگی ریز گیلاسی
175 گرم خیار پوست کنده از طول دو نیم شده و خرد شده
50 گرم زیتون سیاه بی هسته
50 گرم ماهی کولی کنسرو شده در روغن ، آبکش شده
نمک و فلفل
1- آب را در قابلمه کوچکی به جوش آورید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و از زمانیکه آب دوباره به جوش بیاید ، 7 تا 9دقیقه آنها را بپزید. سپس آنها را از آب جوش خارج کرده و زیر آب سرد بگیرید .
2- سیب زمینی ها را در آب جوش ونمک ، به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا نرم شوند. 3 دقیقه قبل از اتمام پخت ، باقلا ها را نیز اضافه کردهو پس از جوشیدن ، همراه سیب زمینی ها با هم آبکش کرده و زیر شیر آب سرد بگیرید تا با طراوت بماند.
3- استیک ماهی تن را بشویید و خشک کنید. سپس با قلموی مخصوص روغن زیتون روی آن بمالید و نمک و فلفل بزنید. در یک قابلمه شیار دار مخصوص کباب کردن هر طرف آن را به مدت 2-3 دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند ولی وسطش صورتی باقی بماند. آنها را در گوشه ای کنار بگذارید.
4- برای تهیه سس روی سالاد ، سیر ، خردل ، آب لیمو ، ریحان بازل ونمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و با روغن زیتون خوب هم بزنید.
5- برای یکی کردن مواد سالاد ، برگ های کاهو را از هم جدا کرده و به اندازه بزرگ تکه کنید. سپس آن ها را داخل بشقاب های پذیرایی تقسیم کنید. سیب زمینی و باقلاهای پخته شده را همراه گوجه فرنگی ، خیار و زیتون روی کاهوها قرار دهید ، کمی با یکدیگر مخلوط کنید. تخم مرغ ها را از طول چهار قاچ کرده و روی مواد سالاد بگذارید. فیله های ماهی کولی را روی مواد پخش کنید.
6- گوشت ماهی تن را که حرارت داده و کنار گذاشته بودید ، ورقه کرده و از هم جدا کنید. روی سالاد بچینید. سس مخصوص را که در مرحله 4 آماده کرده اید ، روی همه سالاد ریخته و بلافاصله سرو کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر