بسیاری از مردم هندوستان پس از صرف غذا مخلوطی از ادویه را که در برگ درخت پان پیچیده شده است می جوند، این لقمه ی جویدنی را " پان " می نامند. غرض از این کار ظاهرا تغییر ذائقه و جلوگیری از نفخ معده است. شکل ساده تر پان چند دانه رازیانه و تخم هل سیاه و اندکی دارچین است، که جویدن آن ها دهان را تازه و خوشبو میکند. گاهی این دانه ها را مانند نقل در شکر میگیرند و به رنگ های سرخ و سفید و سبز و زردو نارنجی در می آورند. در پایان غذا ظرف کوچکی از این نقل های ریز را دور سفره می گردانند و هر خورنده ای چند از آن برمی دارد.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر