پیاز 1 عدد
فلفل سبز 3 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
زیره 1 قاشق چایخوری
کره 50گرم
نمک وفلفل
گشنیز خرد شده 1قاشق غذاخوری
لوبیای خیسانده را با 4-5 پیمانه آب در دیگ روی آتش ملایم بار بگذارید و 2 ساعت بپزید . نیم ساعت پیش از پایان پخت اندکی نمک اضافه کنید.
کره را در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی شود.فلفل سبز ساطوری و گوجه فرنگی پوست کنده خرد شده را با زردچوبه و زیره اضافه کنیدو 2-3 دقیقه تفت بدهید.
تابه را در دیگ خالی کنید ، هم بزنید و 10 دقیقه ی دیگر بپزید.
ظرف راجماه را با گشنیز و چند حلقه پیاز تزیین کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر