سینه و ران مرغ 1 کیلو
مغز گردو ساییده ½ کیلو
پیاز 1 عدد
رب انار 300 گرم
شکر 2 قاشق
زعفران کمی
نمک
روغن را در دیگ روی حرارت ملایم داغ کنید و مرغ را در آن تفت بدهید تا رویه ی آن طلایی شود . با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید.
پیاز را درروغن باقی مانده بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد . مغز گردو را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
رب انار و شکر و اندکی زعفران حل کرده را در آب داغ را اضافه کنید و اندکی نمک بزنید. و به مغزگردو اضافه کنید.
3 لیوان آب اضافه کنید و پس از آن که مایه ی فسنجان به جوش آمد شیرینی و ترشی ونمک آن را اندازه کنید ، در دیگ را ببندید و بگذارید دست کم 30 دقیقه در حرارت ملایم ریزجوش بزند.
سپس تکه های مرغ را در مایه بریزید و در دیگ را ببندید و در حرارت ملایم بپزید.
پس از 30-40 دقیقه خورش آماده است.
در جریان پخت به خورش سر بزنید و چند بار اندکی آب سرداضافه کنید تا خورش به روغن بیفتد.
خورش را هم بزنید تاته نگیرد. در پایان پخت مایه ی فسنجان باید غلیظ باشد.
اگر آب دار بود در دیگ را باز بگذارید و چند لحظه آتش را اندکی زیاد کنید ، سپس آتش را بسیار کم کنید تا خورش به روغن بشیند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر