۱۳۹۰ مرداد ۲۷, پنجشنبه

املت پاستا



4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز خرد شده
1 عدد پیاز رازیانه باریک خرد شده
125 گرم سیب زمینی نگینی خرد شده
1 حبه سیر خرد شده
4 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
مقداری فلفل قرمز
100 گرم پاستای فرمی کوتاه پخته شده
2 قاشق غذاخوری زیتون سبز دونیم شده
نمک و فلفل
شاخه های ریز و تازه اورگانو برای تزیین
سالاد گوجه فرنگی برای سرو


نیمی از روغن زیتون را داخل یک ماهی تابه چدنی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، رازیانه و سیب زمینی را به مدت 8 تا10 دقیقه در آن سرخ کرده و هم بزنید تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند. 
سیر خرد شده را به مخلوط افزوده و به مدت 1 دقیقه هم بزنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید و محتویات آن را داخل یک بشقاب ریخته ، کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای بزنید ، سپس جعفری ، نمک و کمی پودر فلفل چیلی به آن اضافه کرده و هم بزنید.
1 قاشق غذاخوری از باقیمانده روغن زیتون را در یک ماهی تابه دیگر حرارت دهید. نیمی از مخلوط تخم مرغ را به ماهی تابه افزوده ، سبزیجات پخته شده ، پاستاو نیمی از زیتون ها رابه آن اضافه کنید. مابقی مخلوط تخم مرغ را روی آن ها ریخته و بگذارید بپزد تا زمانی که مواد کناره ظرف سفت شوند. گوشه های املت را با یک کاردک بلند کرده و بگذارید تخم مرغ نپخته به قسمت زیر املت برود. ماهی تابه را هر چند وقت یکبار تکان دهید تا زیر املت به رنگ طلایی روشن در بیاید.
املت نیمه پخته را از داخل ماهی تابه به یک بشقاب برگردانید ، 1 قاشق غذاخوری از مابقی روغن را به آن افزوده و طرف دیگر املت را با آن سرخ کنید.
املت را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی برگردانده و با  بابقیمانده زیتون و برگ اورگانو تزیین نمایید. املت را برش داده و به همراه سالاد گوجه فرنگی سرو نمایید. 

هیچ نظری موجود نیست: