۱۳۸۹ اردیبهشت ۱۴, سه‌شنبه

آشپزی


آشپزی یک هنر است، و ناپلئون بناپارت یک آشپز خوب را به یک موسیقیدان ماهر تشبیه می کرد که هنرش در ترکیب و هم آهنگی نهفته است. موسیقیدان برای ساختن یک آهنگ موزون ، تعدادی "نت" در اختیار دارد که به تنهائی جالب نیستند، لیکن از ترکیب و هماهنگ ساختن آن ها ، قطعه دلنشینی بدست می آید که نام سازنده اش را جاودانه می سازد . یک آشپز نیز نیز تعدادی "نت خوراکی" در اختیار دارد که همان مواد اولیه آشپزی از قبیل حبوبات ، سبزیجات ، برنج  و انواع چاشنی ها و نظایر آن است و با در آمیختن این مواد خوراکی ، غذای لذیذی حاصل می گردد که براستی دست کمی از یک قطعه موسیقی دل انگیز ندارد و عطر دلپذیر آن ، فضای خانه را آکنده می سازد.

هیچ نظری موجود نیست: