۱۳۸۹ خرداد ۱۰, دوشنبه

ته چین


برنج 6 پیمانه
ماست چکیده 1 پیمانه
( اگه ماست چکیده نداشتین از ماستی که تکه ای هست و آ بش کمه بریزین)
زرده ی تخم مرغ 4 عدد
زعفران 1 قاشق چایخوری
سینه و ران مرغ 1 کیلو
   پیاز 1 عدد
نمک وفلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
لیمو ترش 1 عدد
1- روغن رو داغ کنین و قطعه های مرغ رو در اون تفت بدین .تا رویه ی اون طلایی بشه.
2- به مرغ 1 پیمانه آب با کمی نمک ، فلفل، زرد چوبه و آب لیمو اضافه کنین و در دیگ رو ببندین و تا 30 دقیقه بذارین بپزه.
3- بذارین خنک بشه ، بعد استخوان های درشت مرغ رو بکشین و گوشت مرغ رو برای چیدن در دیگ ته چین کنار بذارین.
4- برنج روبجوشانید و آب کش کنین.
5-ماست ترش بهتر بهتر هست ، اگه ماست شیرین باشه میتونین 1 قاشق غذاخوری آب لیمو به ماست اضافه کنین و هم بزنین.
6- در یه کاسه زرده ی تخم مرغ رو با چنگال بزنین و ماست رو با کمی نمک بریزین. و هم بزنین.
7- زعفران رو با 2-3 قاشق آب داغ حل کنین و با تخم مرغ و ماست مخلوط کنین. مقدار زعفران باید اونقدر باشه که مخلوط به رنگ زرد تند بشه.
8- برنج رو بجوشانید و آب کش کنین. همه ی برنج رو روی مخلوط بریزین و زیرورو کنین ، دقت کنین برنج خرد نشه و به طور یکدست مخلوط بشه.
9- این ته چین رو در یه تابه ی تفلون در دار یا پلوپز برقی میشه درست کرد. اگه د رتابه مواد رو ریختین ، در حرارت خیلی ملایم باید بپزین یا در فر بذارین . اگه تو فر میذارین تابه نباید دسته ی چوبی یا پلاستیکی داشته باشه. حرارت فر 180 درجه سانتیگراد و به مدت 90 دقیقه.
10- در تابه روغن بریزین ونیمی از برنج مخلوط رو بریزین و بعد مرغ ها رو روش بچینین و با باقی مخلوط روی اونا رو بپوشانین. روی مخلوط رو با کف دست کمی فشار بدین.و بذارین برنج دم بکشه. وقتی بخار کرد نیم پیمانه آّب وروغن داغ روی اون بدین .
11- هنگام کشیدن ته چین باید ته دیگ یا تابه رو چند دقیه در آب سرد گذاشت تا ته چین از دیگ جدا بشه .
12- ته چین رو در دیس برگردونین و برش بزنین  بعد سرو کنین.

هیچ نظری موجود نیست: