۱۳۸۹ اردیبهشت ۱۵, چهارشنبه

کتلت با سالسای گوجه فرنگی



برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده 800 گرم
زیتون سیاه بدون دانه کاملا خرد شده 100 گرم
کالباس دودی رنده شده 100 گرم
آویشن تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری


سالسای گوجه فرنگی
گوجه فرنگی کاملا خرد شده 2 عدد
آووکادوی کاملا خرد شده 1 عدد
آویشن تازه کاملا خرد شده 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سرکه 1 قاشق چایخوری
1- تمامی مواد سالسای گوجه فرنگی رو با هم مخلوط کنین.
2- با دست همه ی مواد کتلت رو در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنین.
3- مخلوط رو به شکل 8 کتلت در بیارین. اون ها رو در ظرفی گذاشته، و روی اون هارو بپوشانین و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهدارین.
4- تا این مرحله رو می تونین از قبل انجام بدین و به صورت سر پوشیده در یخچال یا فریزر نگهداری کنین.
5- کتلت ها رو توی یه ماهی تابه محتوی روغن سرخ کنین. بعد اون هارو به همراه سالسای گوجه فرنگی سرو کنین. 

هیچ نظری موجود نیست: