آندیو 4 ساقه
آب 1 عدد لیموترش
نارنگی بدون هسته 3 عدد
سرکه سفید 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پوست ½ یک پرتقال
نمک وفلفل کمی
دانه های فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
1- ساقه های آندیو رو از طول ، رشته هایی به پهنای یک سانتی متر ببرین.
2- رشته های آندیو رو در یک ظرف بریزین وبا آب لیمو مخلوط کنین.
3- نارنگی ها رو پوست بگیرین و رگ و پی های اون رو به دقت بگیرین. نارنگی ها رو قاچ قاچ کنین و روی آندیو بپاشین.
4- آب نارنگی رو با فلفل و سرکه و نمک و روغن زیتون مخلوط کنین و این سس رو به سالاد اضافه کنین.
5- ½ پرتقال رو با آب گرم بشورین و پوست اونوبه صورت ورقه های نازک ببرین و ورقه ها رو خلالی نازک کنین.
6-دانه های فلفل رو درشت درشت بکوبین و با خلال پرتقال روی سالاد بریزین.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر