قارچ 800 گرم
گوجه فرنگی 4 عدد
زیتون سیاه 10 عدد
روغن زیتون 3 قاشق فذاخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل ½ قاشق چایخوری
جعفری ساطوری 1 قاشق غذاخوری
ترخان ریز شده 1 قاشق غذاخوری
1- قارچ ها رو از وسط نصف کنین و به ورق های ضخیم ببرین.
2- هر کدوم از پیاز ها رو 8 قسمت کنین .
3- گوجه ها رو در آب جوش فرو کنین و پوست بگیرین. . اونها رو هم به 8 قاچ ببرین.
4- روغن زیتون رو توی یه تابه داغ کنین و قاچ های پیاز رو طلایی سرخ کنین و قارچ ها رو اضافه کنین و با پیاز تفت بدین.
5- زیتون ها و قاچ های گوجه فرنگی رو بریزین و نمک وفلفل رو اضافه کنین.
6- در تابه رو بذارین و 10 دقیقه در حرارت ملایم تفت بدین.
7- خوراک قارچ رو توی ظرف بریزین و سبزی هارو بپاشین و سرو کنین.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر