۱۳۹۰ خرداد ۳۰, دوشنبه

سالاد مرغ با لوبیا سبز



مرغ پخته     800 گرم
لوبیا سبز      500 گرم
پیاز بزرگ    1 عدد
گوجه فرنگی  4 عدد
زیتون           10 عدد
خامه           6 قاشق غذاخوری
سرکه          3 قاشق غذاخوری
خردل          1 قاشق غذاخوری
شکر            1/2 قاشق چایخوری
نمک

گوشت مرغ پخته را به قطعات چهار گوش می بریم. لوبیا را در یک فنجان آب نمک جوشان می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و در حرارت ملایم 12 دقیقه می پزیم و بعد در آبکش ریخته آب آن را رد می کنیم تا سرد شود. پیاز را ورق ورق می بریم . گوجه فرنگی ها را به 8 قاچ می بریم. زیتون ها را حلقه حلقه می بریم. خامه را با سرکه و خردل و شکر به دلخواه با کمی نمک هم می زنیم. گوشت مرغ را با لوبیاها ، پیازها و قطعات گوجه فرنگی و ورق های زیتون آهسته زیرو رو می کنیم. سس را روی آن می پاشیم. سالاد را یک ساعت می گذاریم بماند تا خودش را بگیرد. 
توصیه :  می توانیم مقداری سیب زمینی پخته چهار گوش شده به آن اضافه کنیم.

هیچ نظری موجود نیست: