۱۳۹۰ تیر ۸, چهارشنبه

دلمه ی گوجه فرنگی سرد


گوجه فرنگی درشت         6 عدد
کنسرو ماهی تن               1 قوطی
پیاز ساطوری                 1 عدد
خیارشور خرد شده          2-3 عدد
سس مایونز                   2/3 پیمانه
نمک و فلفل
جعفری  
          
گوجه فرنگی ها را با برش افقی از وسط نصف کنید. و گوشت داخل آن را با قاشق در بیاورید. کنسرو ماهی را باز کنید ، روغن آن را خالی کنید و ماهی را با چنگال خرد کنید. پیاز و ماهی و خیارشور و سس مایونز را در یک کاسه بریزید ، نمک وفلفل بپاشید و زیرورو کنید. از این مایه 3-4 قاشق در هر نیمه ی گوجه فرنگی بگذارید و روی آن را جعفری تزیین کنید.
می توانید کف یک دیس را با برگ مو یا کاهو فرش کنید و دلمه های گوجه فرنگی را روی برگ بچینید.
پوسته ی گوجه فرنگی را با مایه های دیگری هم که دوست دارید پر کنید.

هیچ نظری موجود نیست: