اسفناج نیم کیلو
تخم مرغ 4 عدد
کره 2-3 قاشق
نمک و فلفل
اسفناج را در دیگ بریزید و روی آتش ملایم با قاشق چوبی 2-3 دقیقه بچرخانید. همان قطره های آبی که پس از شستن روی اسفناج باقی می ماند برای پختن آن کافی است. پیش از آن که رنگ اسفناج برگردد دیگ را از روی آتش بردارید. کره را در تابه روی آتش داغ کنید. اسفناج را در آن بریزید و تفت بدهید ، بعد در تابه پهن کنید ، میان آن چهار چاله باز کنید وتخم مرغ را در این چاله ها بشکنید. آتش را کم کنید تا سفیده ی تخم مرغ ببندد. اندکی نمک و فلفل بپاشید.
توصیه عمه خانومم : به این نرگسی می توانید ، 3-4 حبه سیر له شده و سرخ شده و یک قاشق آب لیمو بعد از تفت دادن اسفناج اضافه کنید و هم بزنید ، بعدا تخم مرغ ها را بشکنید. بسیار خوشمزه خواهد شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر