بادنجان 3 عدد پوست گرفته ، حلقه حلقه
پیاز2 عدد خرد شده
تخم مرغ 6 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
زرد چوبه نمک فلفل
بادنجان های حلقه حلقه رو نمک بپاشید و 1 ساعت در آبکش بذارین تا آب تلخش بره بعد با آب سرد بشو رین و در روغن سرخ کنید و کنار بذارین.تحم مرغ رو در یک کاسه بشکنین و با چنگال بزنین،بعد آرد و زردچوبه رو با کمی نمک وفلفل روی اون بپاشین وباز بزنین تا مایه ی صافی بدست بیاد. پیاز رو هم تفت بدین و کنار بذارین. دوباره کمی روغن در تابه بریزین و روی آتش ملایم داغ کنین . یک سوم از مایه ی تخم مرغ رو در تابه بریزین و تابه رو بگردونین تا مایه در تمام سطح اون پهن بشه. همین که لبه مایه شکل گرفت ، چند ورقه بادنجان رو بردارین و روی مایه بچینین ، به طوری که سطح مایه رو بپوشونه . بعد پیاز داغ رو روی ورقه ها پخش کنین و کمی از مایه ی تخم مرغ رو روی پیاز داغ بدین . در تابه بذارین تا مایه کمی خودش رو بگیره . دوباره یک لایه ی دیگه ورقه ی بادنجان بچینین و باقی مایه ی تخم مرغ رو روی بادنجان بریزین. آتش رو کم کنین، در تابه رو بذارین و کوکو رو 25_30 دقیقه بپزین . کوکوی بادنجان ورقه رو با نان تازه سر سفره ی شام یا نهار بذارین.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر