۱۳۹۰ تیر ۳, جمعه

فری تاتا ( ایتالیایی )


روغن زیتون          1 قاشق غذاخوری
کره                    20 گرم
کدو سبز رنده شده  2 عدد متوسط
تره فرنگی ریز شده 2 عدد کوچک
سیر له شده             1 حبه
تخم مرغ                8 عدد
خامه                     1/2  پیمانه
پنیر فتا خردشده       100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 40 گرم
نعنای تازه و ریز شده  2 قاشق غذاخوری
آرد ذرت                   2 قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان رنده شده ( اضافی)  2 قاشق غذاخوری
پنیر فتا خرد شده   (اضافی )         50 گرم



قالب مربع کیک به عرض 23 سانتیمتر را چرب کنید و کف آن را با فویل بپوشانید.در تابه دیگری کره و روغن زیتون را داغ کنید ، کدو ، تره و سیر را در آن بریزید و 3 دقیقه تفت دهید. سپس د ر تابه را بگذارید تا تره ها نرم شوند و بعد از روی حرارت بردارید تا سرد شود. تخم مرغ ها ، خامه ، پنیرها و نعناع را با مخلوط تره فرنگی هم بزنید، سپس همه را در قالب بریزید . از پنیرهای آضافی و آرد ذرت روی آنها بپاشید . حدود 40 دقیقه در فر با حرارت متوسط قراردهید تا خود را بگیرد. بگذارید در همان ظرف سرد شود. فری تاتا را به صورت مربع ببرید و هر مربع را از قطر نصف کنید.


                                               



هیچ نظری موجود نیست: