روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
کره 20 گرم
کدو سبز رنده شده 2 عدد متوسط
تره فرنگی ریز شده 2 عدد کوچک
سیر له شده 1 حبه
تخم مرغ 8 عدد
خامه 1/2 پیمانه
پنیر فتا خردشده 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 40 گرم
نعنای تازه و ریز شده 2 قاشق غذاخوری
آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده ( اضافی) 2 قاشق غذاخوری
پنیر فتا خرد شده (اضافی ) 50 گرم
قالب مربع کیک به عرض 23 سانتیمتر را چرب کنید و کف آن را با فویل بپوشانید.در تابه دیگری کره و روغن زیتون را داغ کنید ، کدو ، تره و سیر را در آن بریزید و 3 دقیقه تفت دهید. سپس د ر تابه را بگذارید تا تره ها نرم شوند و بعد از روی حرارت بردارید تا سرد شود. تخم مرغ ها ، خامه ، پنیرها و نعناع را با مخلوط تره فرنگی هم بزنید، سپس همه را در قالب بریزید . از پنیرهای آضافی و آرد ذرت روی آنها بپاشید . حدود 40 دقیقه در فر با حرارت متوسط قراردهید تا خود را بگیرد. بگذارید در همان ظرف سرد شود. فری تاتا را به صورت مربع ببرید و هر مربع را از قطر نصف کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر