۱۳۹۰ خرداد ۲۵, چهارشنبه

سکنجبین


آب           1 لیتر
 شکر         2 کیلو
سرکه        2_3 پیمانه
نعناع        1 دسته کوچک 

آب را روی آتش تیز به جوش بیاورید ، شکر را در آن بریزید و هم بزنید تا حل بشه. بعد سرکه رو اضافه کنین، یک دسته نعناع تازه ی شسته رو در دیگ شربت بذارین و 10 _15 دقیقه بجوشونید. بردارین و صاف کنین. برای نوشیدن ، سکنجبین رو با آب ویخ در لیوان بریزین و هم بزنین.
اگه دوست داشته باشین میتونین خیار رنده شده یا ساطوری رو با یخ در شربت سکنجبین بریزن ویا سکنجبین رو با کاهو میل کنین.
توجه  :   اگه شربت سکنجبین رو به مدت طولانی نگه می دارین باید اون رو به قوام بیاورین ، وگرنه قوام آوردن شربت لازم نیست.
قوام آمدن : قوام آمدن یعنی غلیظ شدن شربت شکر یا شهد مربا ، به اندازه ای که اگر یک قطره از شربت یا شهد رو پشت ناخن بریزیم و سرازیر کنیم، راه نیفتد. شربت قوام آمده کپک نمی زند.

هیچ نظری موجود نیست: