۱۳۹۰ تیر ۱۴, سه‌شنبه

کاپوناتا ( ایتالیا )


بادنجان خرد کرده       1 عدد
پیاز درشت خرد کرده  1 عدد
سیر کوبیده               5-6 حبه
فلفل دلمه ای سبز خرد کرده   1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز خرد کرده  1 عدد
کرفس خرد کرده        2-3 ساقه
گوجه فرنگی خرد کرده 5-6 عدد
زیتون سبز هسته گرفته  1 پیمانه
ریحان ساطوری        1 قاشق
جعفری ساطوری       1 قاشق
ترخون ساطوری      1 قاشق
آویشن                    لندکی
روغن زیتون           به مقدار لازم
نمک و فلفل


کاپوناتا نوعی خوراک تره بار پخته است، ولی به واسطه ی زیتون و روغن زیتون با آن تفاوت بارزی دارد . سنت ایتالیایی این است که تره بار این غذا را جدا از هم درروغن زیتون می پزند و سپس آن ها را با هم مخلوط می کنند.

بادنجان را نمک بپاشید و بگذارید یک ساعتی در آب کش بماند تا تلخی آب آن برود، سپس بشویید و خشک کنید.
2 قاشق از روغن زیتون را در دیگ روی آتش ملایم داغ کنید و بادنجان را 10-12 دقیقه در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد ، سپس با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید. باقی روغن را در دیگ بریزید و پیاز و فلفل دلمه ای و کرفس و سیر را هم 10-12 دقیقه تفت بدهید.
بادنجان را به دیگ برگردانید . گوجه فرنگی و زیتون و سبزی ها را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنیدو هم بزنید. آتش را کم کنید ، در دیگ را ببندید و بگذارید 40-45 دقیقه ریز جوش بزند. سر بکشید ، هرگاه لازم بود اندکی آب جوش اضافه کنید ، مبادا غذا ته بگیرد ، دست آخر تمام آب باید کار رفته باشد.
کاپوناتا را در ایتالیا به عنوان اردور یا بخشی از غذای اصلی می خورند، غالبا خنک ، نه سرد یخچالی .
                  

هیچ نظری موجود نیست: