آرد سفید 3 قاشق
کره 3 قاشق
فلفل قرمز اندکی
نمک
این سس را فرانسوی ها بشامل می نامند ، و این کلمه گویا نام استاد آشپزی است که آن را درست کرده است ، در جاهای دیگر بیشتر به نام سس سفید شناخته می شود.
دستور زیر در واقع پایه ی سس سفید است. این پایه را می توان با اضافه کردن پیازچه ، سیر ، جعفری ، گشنیز و انواع ادویه تنوع داد.
کره را در تابه داغ کنید ، پیاز را در آن بریزید و هم بزنید . پیش از آن که پیاز رنگ بگیرد آرد را اضافه کنید و هم بزنید . سپس شیر را بریزد و هم بزنید تا جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید سس 8-10 دقیقه ریز جوش بزند ( مواظب باشید سر نرود ).
سپس نمک وفلفل بپاشید ، هم بزنید و بردارید.
سس سفید را به صورت گرم یا سرد می توان سرسفره گذاشت.
می توان به جای شیر ،آب قلم یا مرغ یا ماهی ، یا آمیزه ای از شیر و یکی از این ها ، به کار برد. هم چنین می توان به جای شیر ، خامه به کار برد.
اگر سس پس از سرد شدن سفت از کار در آمد ، می توان با کمی شیر یا آب آن را روی آتش ملایم شل کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر