۱۳۹۰ تیر ۱۹, یکشنبه

لازانیا


ورقه ی لازانیا       300 گرم
گوشت چرخ کرده   150 گرم
قارچ خرد کرده      100 گرم
جعفری ساطوری    1 قاشق
سس گوجه فرنگی    2 پیمانه
پنیر رنده شده         1/5 پیمانه
خامه                    1 پیمانه
نمک وفلفل
روغن 


لازانیا غذایی است که با تغییر مایه ی لایی آن می توان تنوع فراوان داشته باشد ، کافی است به جای گوشت مقداری قارچ ، کدو سبز ، بادنجان ، مرغ ، ماهی و میگو به کار ببریم. به جای سس گوجه فرنگی هم ، به ویژه با مرغ و ماهی و میگو ، می توان سس سفید به کار برد.

روغن را در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و گوشت را با قارچ و جعفری در آن تفت بدهید. ( شما اگر دوست دارید میتوانید گوشت را با 1 عدد پیاز خرد شده تفت بدهید و بعد قارچ و سپس جعفری را اضافه کنید ) . سس گوجه فرنگی را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و روی آتش ملایم بپزید تا گوشت به روغن بشیند. گاهی هم بزنید ، خامه را اضافه کنید ، هم بزنید و بردارید. فر را روی 200 درجه ی سانتی گراد داغ کنید. ورقه های لازانیا را 10 دقیقه در آب جوش بگذارید و در آب کش بریزید . چینی نسوزی را چرب کنید و با ورقه های لازانیا فرش کنید. روی ورقه های لازانیا را با سس گوشت بپوشانید و پنیر روی آن بپاشید. باقی لازانیا را روی سس فرش کنید و دوباره سس و پنیر بپاشید. ظرف لازانیا را 25-30 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر روی آن ذوب و حباب دار شود. اگرمقدار مواد اولیه را بیشتر کنید در لایه های بیشتری می توانید لازانیا درست کنید.
نکته : به جای خامه می توان شیر بکار برد، شیر را در یک قاشق آرد بجوشانید و غلیظ کنید.


هیچ نظری موجود نیست: