۱۳۹۰ تیر ۱۹, یکشنبه

سس گوجه فرنگی ( فرانسه )



گوجه فرنگی پوست کنده       3 عدد
سس فرانسوی        3 قاشق  غذا خوری
( 6 قاشق روغن ، 2 قاشق سرکه ، آب 1 لیمو ترش ، 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید . از این سس 3 قاشق به سس گوجه فرنگی اضافه کنید )
پیاز کوچک ساطوری   1 عدد
برگ نازک کرفس        2 شاخه 
جعفری ساطوری          2 قاشق
نمک و فلفل


همه ی اجزای سس را در مخلوط کن بریزید و بگردانید تا صاف شود ، سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود.





هیچ نظری موجود نیست: