۱۳۹۰ تیر ۳۱, جمعه

خاگینه فلفل ( الجزایر )

    
تخم مرغ       4 عدد
پیاز             3 عدد ساطوری
گوجه فرنگی  2 عدد پوست کنده خرد کرده
فلفل دلمه ای سبز  2 عدد خرد کرده
فلفل قرمز تازه     2 عدد ساطوری
فلفل قرمز ساییده  1 ق چ
آب لیمو             1 ق س 
کره                 به مقدار لازم
نمک

کره را در تابه ی در داری روی آتش ملایم داغ کنید ، پیاز و فلفل دلمه ای و فلفل قرمز تازه را 8-10 دقیقه تفت بدهید ، سپس گوجه فرنگی  را اضافه کنید ، و 5-6 دقیقه روی آتش ملایم بپزید. آب لیمو و فلفل ساییده را با اندکی نمک اضافه کنید و هم بزنید . تخم مرغ را در کاسه بشکنید ، با چنگال بزنید و در تابه بریزید تا تخم مرغ کمی ببندد. بردارید و در ظرف بکشید .با نان تازه سرو کنید. 
ویژگی این خاگینه در فلفل آن است ، ولی ما می توانیم فلفل قرمز ساییده را از آن حذف کنیم و مقدار فلفل قرمز تازه زا هم کم کنیم.

هیچ نظری موجود نیست: