تخم مرغ 4 عدد
پیاز 3 عدد ساطوری
گوجه فرنگی 2 عدد پوست کنده خرد کرده
فلفل دلمه ای سبز 2 عدد خرد کرده
فلفل قرمز تازه 2 عدد ساطوری
فلفل قرمز ساییده 1 ق چ
آب لیمو 1 ق س
کره به مقدار لازم
نمک
کره را در تابه ی در داری روی آتش ملایم داغ کنید ، پیاز و فلفل دلمه ای و فلفل قرمز تازه را 8-10 دقیقه تفت بدهید ، سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید ، و 5-6 دقیقه روی آتش ملایم بپزید. آب لیمو و فلفل ساییده را با اندکی نمک اضافه کنید و هم بزنید . تخم مرغ را در کاسه بشکنید ، با چنگال بزنید و در تابه بریزید تا تخم مرغ کمی ببندد. بردارید و در ظرف بکشید .با نان تازه سرو کنید.
ویژگی این خاگینه در فلفل آن است ، ولی ما می توانیم فلفل قرمز ساییده را از آن حذف کنیم و مقدار فلفل قرمز تازه زا هم کم کنیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر