۱۳۹۱ اردیبهشت ۲۱, پنجشنبه

سس فلفل تند



این سس یکی از سس های معروف افریقایی است.
اندازه : 2 پیمانه

مواد لازم :
فلفل قرمز تند تازه ( تخم هایش را در آورده )  225 گرم
پودر زیره سیاه  4 ق چ
پودر خردل  4 ق چ
نمک  4 ق چ
پودر فلفل سیاه 6 ق چ
پودر زیره سبز  6 ق چ
پودر تخم گشنیز  4 ق چ
روغن زیتون  کمی

فلفل قرمز را در یک همزن برقی آسیاب می کنیم تا ساطوری مانند شود.  پودر زیره سیاه ، پودر خردل ، نمک ، پودر فلفل سیاه ، پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز را می افزاییم و باز آسیاب می کنیم تا نرم شود .سس را در شیشه ای می ریزیم ، روی آن روغن زیتون می ریزیم تا یک لایه نازک روغن روی آن را بپوشاند. آن را در یخچال نگه می داریم.

کورما داسا 

هیچ نظری موجود نیست: