اندازه : 2 پیمانه
مواد لازم :
فلفل قرمز تند تازه ( تخم هایش را در آورده ) 225 گرم
پودر زیره سیاه 4 ق چ
پودر خردل 4 ق چ
نمک 4 ق چ
پودر فلفل سیاه 6 ق چ
پودر زیره سبز 6 ق چ
پودر تخم گشنیز 4 ق چ
روغن زیتون کمی
فلفل قرمز را در یک همزن برقی آسیاب می کنیم تا ساطوری مانند شود. پودر زیره سیاه ، پودر خردل ، نمک ، پودر فلفل سیاه ، پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز را می افزاییم و باز آسیاب می کنیم تا نرم شود .سس را در شیشه ای می ریزیم ، روی آن روغن زیتون می ریزیم تا یک لایه نازک روغن روی آن را بپوشاند. آن را در یخچال نگه می داریم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر