این نوع املت ایتالیایی، با سبزیجات مختلفی از جمله پیازچه ، اسفناج وسبزی های تازه درست می شود و در انتهای پخت ، داخل فرداغ قرار می گیرد.
مناسب 6 -8 نفر
موادلازم:
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
6 عدد پیازچه ، خردشده
250 گرم برگ اسفناج نازک و تازه
ساقه ای سفت آن جداشده
6 عدد تخم مرغ درشت
3 قاشق غذاخوری مخلوط سبزی های تازه
خردشده مانند جعفری ، آویشن و گشنیز
2 قاشق غذاخوری پنیرپارمزان بعلاوه مقدارکمی برای تزیین
نمک و فلفل
برگ جعفری برای تزیین
1- یک ماهیتابه به قطر 25 سانتی متر را روی حرارت متوسط گرم کنید. ترجیحایک مدل نچسب با دسته نسوز انتخاب کنید. روغن را درون قابلمه بریزید و حرارت دهید. پیازچه هارا اضافه کرده 2 دقیقه سرخ کنید. اسفناج هاراباهمان آبی که پس ازشستشوروی برگها باقیمانده ، داخل قابلمه بریزیدوتا زمانی که نرم شوند آنهارابپزید.
2- داخل کاسه بزرگی تخم مرغ هارابزنیدوبانمک و فلفل مزه دار کنید. مخلوط درون قابلمه را همراه سبزی های خرد شده به کاسه محتوی تخم مرغ ها اضافه کنید.
3- ماهیتابه را دوباره داغ کنید و 2 قاشق غذاخوری از روغن کنار گذاشته شده را داخل آن بریزید. مخلوط تخم مرغ ها را داخل ماهیتابه بریزید و با یک کفگیرروی آن را صاف و مسطح کنید تا مواد ،یکدست کف ماهیتابه پهن شوند. هرچندوقت یکبارظرف را تکان دهیدو به مدت 6 دقیقه آن را بپزیدتا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند و وقتی با یک کفگیرگوشه آن را بلند کنید به خوبی یک تکه شده باشند.
4- پنیر پیتزارا رنده کنید و روی املت بپاشید. سپس ماهیتابه را در فری که از قبل گرم شده به مدت 3 دقیقه قراردهید تا مواد املت کاملا سفت شود و روی پنیر طلایی گردد.
5- ماهیتابه را از فر بیرون بیاوریدو املت را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کنید. قبل از سرو حداقل 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس املت را با پنیر پارمزان و برگ جعفری تزیین و سرو نمایید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر