مواد لازم :
بروکلی ( کمی آبپز شده ، آب آن گرفته و خنک شده ) 300 گرم
گل کلم ( گل گل و آّبپز شده ، آب آن گرفته شده و خنک شده ) 300 گرم
فلفل دلمه ای قرمز کوچک( باریک خلال شده ) 2 عدد
ماکارونی صدفی ( پخته شده ) 2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
نمک 4 ق چ
پودر فلفل سیاه 2 ق چ
روغن زیتون 1 ق غ
آب لیموترش 1/2 پیمانه
کاهوی کوچک ( خرد شده ) 1 عدد
جعفری تازه ( خرد شده ) 3 ق غ
بروکلی ، گل کلم ، فلفل دلمه ای و ماکارونی را در یک کاسه مخلوط می کنیم. ماست ، نمک ، فلفل سیاه ، روغن زیتون و آب لیموترش را در یک کاسه کوچکی مخلوط می کنیم. چنانچه سس خیلی غلیظ بود ، کمی آب اضافه می کنیم. سس را روی سالاد می ریزیم و مخلوط می کنیم . در یخچال می گذاریم و سرد می کنیم. قبل از تقدیم ، کاهو را اضافه می کنیم و با جعفری تازه خرد شده تزئین می کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر