۱۳۹۱ اردیبهشت ۲۲, جمعه

خوراک اسفناج ، گوجه فرنگی و بادمجان



مقدار : 4 تا 6 نفر

مواد لازم :
روغن  1/3 پیمانه
زنجبیل  6 ق چ
فلفل سبز تند ( تخم های آن خارج و خرد شده )  2 عدد
یا پودر فلفل قرمز  1 ق چ
زیره سبز  4 ق چ
تخم خردل 2 ق چ
برگ بو  10 عدد
بادمجان ( شسته با پوست به مکعب های 1/5 سانتی خرد شده )  1 عدد متوسط
گوجه فرنگی ( پوست کنده و به مکعب های 1/5 سانتی خرد شده )  4 عدد متوسط
اسفناج تازه ( شسته و خرد شده )  نیم کیلو
زرد چوبه  4 ق چ
نمک  6 ق چ
نخود یا لپه ( پخته و آب آن گرفته شده )  3 پیمانه
شکر قهوه ای ( ترجیحا )  6 ق چ
آب لیمو ترش  4 ق چ

روغن را در قابلمه مناسبی با حرارت متوسط داغ می کنیم. سپس زنجبیل ، فلفل سبز ، زیره سبز و تخم خردل را در آن تفت می دهیم. هنگامی که تخم خردل شروع به ترکیدن کرد، برگ بو و قطعات خرد شده بادنجان را اضافه می کنیم . با دنجان ها را برای 8 تا 10 دقیقه سرخ می کنیم تا زمانی که بادنجان ها کمی نرم شود.  گوجه فرنگی ، اسفناج ، زردچوبه و نمک را هم به آن اضافه می کنیم. در قابلمه را نیمه باز می گذاریم و حرارت را کم می کنیم. آنها را می پزیم  تا بادنجان ها نرم شوند و اسفناج ها در اثر پختن کم حجم شوند. در صورت نیاز هم می زنیم.  نخود های پخته شده را اضافه می کنیم و 5 دقیقه دیگر آن ها را می پزیم. چنانچه مایلید غذا خشک و مرطوب باشد و شکل آن حفظ شود ، شکر و آّب لیموترش را اکنون اضافه کنید ولی در غیر این صورت تا زمانی که سبزیجات حالت پوره مانند بشوند آنها را می پزیم. از روی حرارت برمی داریم و گرم تقدیم می کنیم.

                  کورما داسا

هیچ نظری موجود نیست: