این املت سیب زمینی سنتی اسپانیایی ، یک نوع پیش غذا محسوب می شود و به غیرازسیب زمینی و تخم مرغ که ازمواداولیه آن هستند می توانیداز سبزیجات مختلف برای تکمیل آن استفاده کنید.
مناسب 4 نفر
مواد لازم :
یک کیلو سیب زمینی باریک ورقه شده
4 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک عدد پیاز ، خرد شده
2 حبه سیر، له شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز دانه گرفته و مکعبی خرد شده
2 عدد گوجه فرنگی ، دانه گرفته وخرد شده
25 گرم ذرت شیرین کنسروی ، آبکش شده
6 عددتخم مرغ ، زده شده
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
نمک و فلفل
1- در یک ظرف آب را به جوش آورده، کمی نمک بزنیدو سیب زمینی های ورقه شده را به مدت 5 دقیقه در آن نیم پز کنید ، سپس آن ها را خوب آبکش کنید.
2- روغن رادر قابلمه ای حرارت داده و سیب زمینی و پیاز را به آن اضافه کرده و با حرارت کم سرخ کنید و تا زمانی که سیب زمینی ها طلایی شوند ، به مدت 5 دقیقه مرتب آنها را هم بزنید.
3- سیر ، فلفل ،گوجه فرنگی های خرد شده و ذرت را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
4- تخم مرغ های زده شده را روی مواد بریزید و جعفری خرد شده را بیافزایید و با نمک و فلفل چاشنی آن را اندازه کنید و بگذارید به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزد تازمانی که زیر موادخوب پخته شود ، حرارت ببیند.
5- ماهیتابه را از روی شعله بردارید و ادامه پخت تورتیلا را در فر با حرارت متوسط ، به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر انجام دهید تا زمانی که املت خودش را بگیرد وروی آن طلایی شود.
6- تورتیلارا به قطعات کوچکتر برش بزنید وبه ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید. در اسپانیااین غذا در سه حالت داغ ، سرد و ولرم سرو می شود.
* توصیه سر آشپز
از نسوز بودن دسته ماهیتابه قبل از قراردادن آن داخل فرمطمئن شویدو همچنین دقت کنیدپس از پخت، برای بیرون آوردن آن از دستکش مخصوص فر استفاده کنیدچراکه ماهیتابه و دسته آن بسیار داغ خواهند بود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر