توی آشپزخونه داشتم غذا درست کردن عمه خانومم رو نگاه می کردم ، یه هو دیدم یه پیاز نصفه رو دارن ریز می کنن ، دادم در اومد: نکنین این کار رو ، همه میکروب ها جذبش شدن. عمه خانومم گفتن: دختر جون تو هنوز خیلی چیزا هست که باید یاد بگیری ، درسته که قاچ های اضافی پیاز اگه بمونه میکروب رو به خودش می گیره ، اما این پیاز نصفه فرق می کنه .
هر وقت که یه پیاز نصفه داری و بهش نیاز نداری، روش کره یا روغن بمال. اونطوری هم تازه می مونه وهم میکروب رو جذب نمی کنه ، بعد هم می تونی همونطوری سرخش کنی..
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر