موساکا
(غذای یونانی)
گوشت چرخ کرده 600 گرم
بادنجان 1/5کیلو
فلفل دلمه ای3 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 3 پر
رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا 100 گرم
نمک وفلفل به میزان لازم
مواد لازم برای سس سفید:
کره 50 گرم
شیر 2 لیوان
آرد 4 قاشق سوپخوری
1- بادنجان ها رو حلقه حلقه کنین (2 سانتی) ، ودر روغن سرخ کنین.
2- پیاز و سیر رو ریز کنین ودر روغن تفت بدین تا بلوری بشه ، بعد گوشت رو اضافه کنین ،نیمه سرخ که شد ،نمک وفلفل و رب گوجه فرنگی رو بریزین وهمه باهم کمی سرخ کنین.
3- فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رو حلقه حلقه کنین.
4-توی یک ظرف نسوز رو با کمی کره چرب کنین وبه ترتبب ، بادنجان ، گوشت ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رو لایه لایه بچینین.
5- کره رو در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم داغ کنین و آرد رو توی کره تفت بدین . شیر رو بریزین و هم بزنین تا غلیظ بشه.
6- سس سفید رو روی موساکا بریزین و روش پنیر پیتزا رنده شده بپاشین.
7- موساکا رو 30-40 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد بذارین وداغ سرو کنین.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر