راگوی ماهی
برای 4 نفر
فیله ماهی 600 گرم
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی 2عدد
قارچ 100 گرم
کره 2 قاشق غذاخوری
شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو ½ فنجان
پنیر پارمزان رنده شده 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زیتون سبز و ساقه شوید برای تزئین
1- 2 لیتر آب رو با 1 قاشق چایخوری نمک بجوشانید.. 1 عدد پیاز و فیله ماهی رو 10 دقیقه در آب نمک بجوشانید.بعد ، فیله های ماهی رو در صافی بذارین تا آب اون بچکه.
2- 1 عدد پیاز رو ریز کنین و در کره شیشه ای سرخ کنین.
3- قارچ ها و گوجه فرنگی ها ی چهارگوش شده رو ، در کره با پیاز تفت بدین.
4- فیله های ماهی رو به قطعات کوچک تقسیم کنین و به مایه قارچ اضافه کنین.کمی فلفل و آبلیمو رو روی اون ها بپاشین. نمک رو تست کنین اگه نمک کم بود کمی نمک بریزین.
5- همه رو در حال زیر و رو کردن ،چند دقیقه تفت بدین تا قسمت عمده ی آب غذا تبخیر بشه.
6- شوید خرد شده رو با راگو مخلوط کنین .
7- راگو رو در 4 بشقاب نسوز پر کنین و پنیر رو روش بپاشین. و در فر 220 درجه سانتیگراد بذارین.تا پنیر شروع به طلایی شدن کنه. اونوقت روی اون ها رو با زیتون سبز و ساقه ی شوید تزیین کنین.
توجه : می تونین راگو رو توی یه ظرف نسوز بزرگ هم بریزین و در فر بذارین.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر