۱۳۸۹ فروردین ۲۸, شنبه

کشک و بادنجان


بادنجان 4 عدد
پیاز خرد شده 2 عدد
سیر ریز شده 6 پر
نعنای خشک 1 قاشق غذاخوری
زعفران ½ قاشق چایخوری
کشک 1 پیمانه
نمک به میزان لازم
1- ماهی تابه رو داغ کنین و بادنجان ها رو درسته سرخ کنین.بعد با کمی آب30 -25 دقیقه در تابه ی دربسته با حرارت ملایم بپزین.
2- بادنجان ها کمی که خنک شد ، با گوشت کوب اونا رو له کنین.
3- پیاز رو سرخ کنین . پیاز و کشک رو با بادنجان مخلوط ونمک رو اندازه کنین. کمی کشک برای تزیین غذا نگه دارین.
4- در تابه ی کوچکی سیر رو تفت بدین تا رنگ بگیره. تابه رو از رو حرارت بردارین و نعنای خشک رو بریزین و هم بزنین
5-کشک وبادنجان رو توی ظرف بریزین و پهن کنین . کشک کنار گذاشته رو روش بریزین.
6- سیر و نعناع داغ رو با روغن روی پوشش کشک بریزین و زعفران رو در کمی آب حل و روی سفیدی کشک بپاشین.
7- می تونید 2-3 قاشق پیاز داغ و کمی مغز گردوی کوبیده هم روی کشک بادنجان بریزین..

هیچ نظری موجود نیست: