برای تهیه 12 تخم مرغ پر شده
تخم مرغ های پر شده برای تز یین انواع سالاد ها و یا بعنوان غذا بسیار ایده آل هستند.
تخم مرغ پخته شده وسفت 6 عدد
مایونز 4 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیازچه یا جعفری خرد شده برای تزیین
1- تخم مرغ ها رو از وسط ببرین و برش نازکی در انتهای هر نیم اون بزنین تا صاف بایستن.
2- زرده ها رو خارج و رنده کنین. زرده های رنده شده رو با مایونز، خردل ، فلفل قرمز ، نمک و فلفل مخلوط کنین.
3- مخلوط زرده رو با یه قاشق کوچک یا با قیف پلاستیکی با دهانه ی ستاره ای ، به مقدار کافی توی سفیده ها بریزین و پر کنین و روی اون ها رو با پیازچه ریزشده یا جعفری تزیین کنین.
این دستور غذا رو می تونین به سلیقه ی خودتون تغییر بدین . بعنوان مثال ، بجای مایونز از کره ، پنیر سفت ، ماست و خامه میتونین استفاده کنین. هم چنین از انواع چاشنی ها ، سبزی های معطر تازه، ماهی خرد شده ، سس سویا ، سس فلفل برای افزودن به زرده تخم مرغ و برای تزیین نیز از شاخه سبزی های معطر و یا گرد فلفل قرمز میشه استفاده کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر