۱۳۸۹ فروردین ۳۱, سه‌شنبه

کوفته قلقلی




گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز رنده شده 1 عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه  کمی
1-همه ی مواد رو باهم مخلوط کنین. برای اینکه مایه کوفته همگیر بشه ، بهتر هست با دست چنگ بزنید.
2- دست هارو در کاسه ی آب سرد بزنید و به اندازه ی یه سر گنجشک از مایه بردارین ، میان دو دست گلوله کنین. در آرد بغلطانید و در سینی بذارین.
3-بعد از اینکه همه ی گوشت  ، کوفته ریزه شد ، روغن رو روی حرارت ملایم داغ کنین و کوفته هارو در روغن بذارین ، تا خودش رو بگیره.
توجه : می تونید کوفته قلقلی رو با سس گوجه فرنگی یه جوش بدین و با نون به عنوان یه غذای خوشمزه همراه با سیب زمینی سرخ کرده یا سبزیجات پخته ، سرو کنین.
کوفته قلقلی رو توی آش  و خورش می تونین بریزین.
می تونین کوفته قلقلی رو لابلای  انواع پلو مخلوط  مثل ، عدس پلو یا شوید پلو بریزین. و حتی با ماکارونی.

سس گوجه فرنگی
گوجه فرنگی 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
سیر 2 پر
جعفری یا گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل کمی
1- پیاز ریز شده و سیر کوبیده رو در روغن زیتون تفت بدین .
2- گوجه فرنگی  رو پوست بکنین و خرد کنین. گوجه فرنگی و رب و جعفری و آویشن رو با یک لیوان آب به پیاز و سیر اضافه کنین. و سر تابه رو بذارین تا 20-25 دقیقه ریز جوش بزنه.
3- بعد نمک وفلفل بریزین و دوباره 20 دقیقه ی دیگه با حرارت ملایم بپزین.
این سس رو تا حدود یک هفته توی یخچال می تونید نگه دارین و هنگام مصرف مقداری از اونو توی یه تابه ی کوچک داغ کنین واگه لازم بود کمی آب اضافه کنین.
توجه : از این سس به هر خوراکی  ( گوشت ، مرغ ، ماهی ) می تونین بزنین.

هیچ نظری موجود نیست: