چیلی کن کارنه (Chili con carne) یه غذای مکزیکی هست،که به زبان اسپانیایی یعنی "فلفل قرمز با گوشت"
گوشت 750 گرم
لوبیا قرمز 250 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 پر
کره 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز کوچک بلند 1 عدد
گوجه فرنگی 400 گرم
جعفری ریز شده 2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا کمی
نمک و فلفل به میزان لازم
1- لوبیاها رو بشورین و 12 ساعت در آب بخیسانید.
2- گوشت رو به قطعات چهار گوش مساوی ببرید. پیاز و سیر رو پوست بگیرین و ریز کنین.
3- لوبیاها رو همراه با آب جوش بپزین.
4- کره رو تو تابه گرم کنین وگوشت وپیازو سیر رو در حال هم زدن در اون سرخ کنین و به لوبیا اضافه کنین.
5- فلفل رو ریز ریز کنین و با پودر پاریکا نمک وفلفل ، به مخلوط لوبیا اضافه کنین .
6- در دیگ رو ببندین و با حرارت ملایم بذارین بپزه ، اگه لوبیا بی آب باشه ،دوباره 1 لیوان آب داغ بریزین. معمولا 2-3 ساعت طول میکشه تا گوشت بپزه .
7- گوجه فرنگی رو توی آب جوش بندازین و پوستش رو بگیرین و ریز کنین . 10 دقیقه قبل از پایان پخت در غذا بریزین. قبل از سرو کردن غذا جعفری روش بپاشین.
راستی یادتون نره کمی روغن هم توی غذا بریزین.
۲ نظر:
مرسی، واقعا عالی بود، حتما این غذا رو درست می کنم. :)
ناشناس عزیز
خوشحالم که خوشت اومده و مرسی که به گلی آنلاین سر می زنی.
ارسال یک نظر