فلفل دلمه ای 3 عدد
(قرمز-زرد- سبز)
پیاز 2 عدد
سیر 3 پر
کدو سبز خورشی 1 عدد
بادنجان 400 گرم
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 2 عدد
½ قاشق چایخوری ترخان خشک
( ½ قاشق غذاخوری ترخان تازه )
ریحان و آویشن ( اورگانو ) 1 دسته ی کوچک
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
1- فلفل دلمه ای ها رو خلال کنین . کدو سبز و پیازها رو هم ورق ورق کنین .
2- بارنجان ها رو چهارگوش چهارگوش ببرین. سیر رو ریز کنین.
3- روغن زیتون رو در قابلمه داغ کنین و پیازها رو در اون شیشه ای سرخ کنین. بعد سیر رو بریزین و خلال های فلفل رو اضافه کنین و کمی همراه پیاز تفت بدین.
4- بعد بادنجان ها و کدو ها رو هم روی اونا بریزین و نمک رو بپاشین.
5- ترخان و دسته سبزی و ½ فنجان آب رو اضافه کنین و همه رو با هم 25 دقیقه در بخار خودش بپزین.
6- گوجه فرنگی ها رو یک لحظه در آب جوش بندازین و پوست بکنین و 8 قاچ کنین. و 10 دقیقه پایان پخت روی سبزی ها قرار بدین. و قبل از سرو کردن جعفری رو روش بپاشین.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر