هیچوقت سعی نکنین کره ای رو که از فریزر در آوردین ، با یک چاقوی تیز نصف کنین. این کار ، وقتی که قالب کره رو توی دستتون گرفتین ، بسیار خطرناکه، برای اینکه باید با تمام قوا به کره فشار بیارین. و این باعث میشه که کارد تیز از کره بگذره و دست شما رو ببره.
پس برای نرم کردن و بریدن کره منجمد چیکار باید کرد؟
می تونید کره رو رنده کنین. رنده کردن کره ای که منجمد شده ، به سرعت اونو نرم می کنه.
اگه می خواین کره شما بیش از حد نرم بشه، طوریکه روی نون و چیزای دیگه بمالین، یک لحظه ، تابه کوچکی رو گرم کنین و وارونه روی ظرف کره بذارین ، بزودی کره رو نرم می کنه.
اما عمه خانومم می گفت : آخه شما چرا اینقدر عجول هستین ، کره رو یه ساعت زودتر در بیارین ، روی میز آشپزخونه بذلرین ، خودش نرم میشه!
۲ نظر:
Man dirooz daghighan hamin moshkelo ba ghalebe karam ke az freezer dar avorde budam dashtam!!! :D Albate bade inke ye ghalebe karei ke az sobh (na az yek sa@ ghabl)az yakhchlal dar avrodamo tamum kardam :D :D
ملیکا جون ،حالا دیگه فکر کنم بدونی با یه کره ی منجمد چیکار باید بکنی.
ارسال یک نظر