راستی میدونین نمک فلفلی چیه ؟
سر میز غذا اونقد ر از دست نمکدون کفری شده بود که چیزی نمونده بود اونو خورد و خاکشیر کنه. چرا ؟ واسه اینکه نمک، رطوبت کشیده بود و بیرون نمی ریخت .
یه بار برعکس شده بود ، اونقدر به سرعت نمک ریخت توی غذا که مجبور شد بریزه دور و گشنه بمونه .
عمه خانومم می گفت همه اینا راه داره : واسه اینکه نمک نم نکشه ، 5 تا 10 دونه برنج خشک توی نمکدون بندازین هم رطوبت رو جذب می کنه ، هم اینکه نمی زاره سوراخ های نمکدون بسته بشه .
اگه سوراخ های نمکدون جوری باشه که نمک به سرعت می ریزه باید بعضی از سوراخ ها رو ببندین . بری این کار از لاک ناخن بی رنگ استفاده کنین ،نمکدون رو خوب بشورین بعد کاملا خشکش کنین اونوقت بوسیله لاک ناخن بی رنگ ، بعضی از سوراخ ها رو ببندین .
اگه فلفل هم خوب نمی ریزه ، چند تا فلفل درسته توش بندازین ، نه تنها سوراخ ها بسته نمی شه بلکه به پودر فلفل هم طعم تازگی میده .
عمه خانومم گفت حالا در مورد نمک فلفلی : از اونجایی که توی بیشتر د ستورهای آشپزی ، نمک و فلفل هر دو با هم بکار میره یه نمکدون بزرگ بردارین ، سه قسمت نمک ویک قسمت فلفل رو با هم مخلوط کنین و توی نمکدون بریزین تا کارتون راحت تر بشه .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر