۱۳۸۸ اسفند ۴, سه‌شنبه

سالاد اسپاگتی

              سالاد اسپاگتی



ماکارونی   200 گرم
سینه پخته مرغ    400 گرم
پنیر    100 گرم
فلفل دلمه ای    3 عدد
تربچه   2 دسته
گوجه فرنگی   4 عدد
تخم مرغ پخته   2 عدد
خامه   4 قاشق غذاخوری
ماست  1 فنجان
کچاپ گوجه فرنگی  3 قاشق غذاخوری
سرکه   1 قاشق غذاخوری
نمک  1/2  قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا   1/2  قاشق غذاخوری
تره یا پیازچه   2 قاشق غذاخوری

1- ماکارونی رو در آب جوش و نمک بریزید و صبر کنین تا بپزه ، بعد در آبکش زیر شیر آب سرد قرار بدین تا آب اون بچکه.
2-سینه مرغ رو به رشته های به قطر مساوی ببرید.پنیر روبه رشته های نازک (مدادی) ببرید.
3- فلفل دلمه ای رو خلالی کنید. تربچه ها رو ورق ورق ببرید.
4- تخم مرغ ها رو ورق ورق و گوجه فرنگی ها رو 8 قسمت کنین.
5- همه مواد رو توی ظرف سالاد خوری بریزید و آهسته زیر و رو کنین.
6- خامه ، ماست ، کچاپ ، سرکه ، نمک و پودر پاپریکا مخلوط کنین. روی سالاد بریزین وهم بزنین.
7- تره یا پیازچه خرد شده رو روی اون بپاشین.

هیچ نظری موجود نیست: