۱۳۸۸ بهمن ۲۷, سه‌شنبه

سالاد یونانی


امروز براتون درست کردن 2 تا سالاد و یه پیتزای فوری روا میگم که هم خوشمزه وهم آسون هست. برای وقتایی که میاین خونه از سر کار یا دانشگاه گشنه و خسته هستین ، یا اینکه تازه آشپزی رو شروع کردین و دوستاتون زنگ میزنن داریم می یاییم برای شام.

 سالاد یونانی
 
برای 4 نفر
این سالاد مخصوص مناطق روستایی یونان است.

خیار 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
پنیر سفید 155 گرم
زیتون سیاه 60 گرم
آویشن ( اورگانو) نوک قاشق چایخوری
ریحان مقداری  بجای ریحان از جعفری یا گشنیز می تونید استفاده کنید
آبلیمو، روغن زیتون ، نمک به میزان لازم
شکر نصف قاشق چایخوری


1- سیر رااز طول نصف کنید و به دیواره ظرف سالاد خوری بمالید.
2- فلفل را خلال کنید. پیاز را، ورقه ورقه کنید وحلقه های هر ورقه را از هم جدا کنید.
3- خیار را با پوست چهار گوش ببرید. گوجه ها را چهار قاچ کرده، هر قاچ را از وسط نصف کنید.
4-تمام سالاد را در ظرف سالاد خوری بریزید.
5-آبلیمو، روغن زیتون ،نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. این سس را روی سالاد بریزید و کاملا هم بزنید تا مواد با سس مخلوط شود.
6- پنیر را خرد کنید و همراه با زیتون روی سالاد بریزید. آویشن را روی آن بپاشید ودر انتها روی آن را با ریحان تزیین کنید.   


هیچ نظری موجود نیست: