۱۳۸۸ اسفند ۷, جمعه

هوموس یه پیش غذای خوشمزه یا ناهاری سبک



هوموس ( همراه نان تست و زیتون )

هوموس یه پیش غذای خوشمزه یا ناهاری سبک
برای 4 نفر
نخود  500 گرم
روغن زیتون  5 قاشق غذاخوری
سیر  له شده  4 پر
لیمو ترش  2 عدد
گشنیز یا جعفری  خرد شده 1 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز  1 قاشق چای خوری
نمک
زیتون سیاه
نان تست
توجه : به هوموس در بعضی از کشورها چند قاشق ارده  (کنجد ساییده که به صورت مایع دربیاد و روغن اونو نگرفته باشن ) ، اضافه می کنن.
1 – نخود را از قبل خیس کنین و بعد بپزین .
2- نخود را با مقداری از آبی که در اون پخته شده در دستگاه مخلوط کن بریزید تا خمیر بشه  بعد  1 قاشق روغن زیتون ، آبلیمو ، سیر و کمی نمک  رو بریزین و کاملا مخلوط کنین. اگه مخلوط سفت شد دوباره کمی آب نخود اضافه کنین ولی شل نشه .
3-هوموس رو در دیس بریزین وباقیمانده روغن زیتون  رو روش بریزین . با گشنیز ، فلفل قرمز و زیتون سیاه اونو تزیین کنین  و در یخچال بذارین تا سرد بشه .
4-نون  تست های داغ رو همراه هوموس میل کنین .
توجه : می تونید کمی گشنیز یا جعفری خرد شده ، سیر له شده وزیتون ریز شده رو مخلوط کنید و روی نان های تست بریزید و در دمای بالا  2-3 دقیقه توی فر بذارین تا قهوه ای روشن بشن . بعد نون تست شده داغ رو با هوموس سرو کنین.

هیچ نظری موجود نیست: