هوموس ( همراه نان تست و زیتون )
برای 4 نفر
نخود 500 گرم
روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
سیر له شده 4 پر
لیمو ترش 2 عدد
گشنیز یا جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
نمک
زیتون سیاه
نان تست
توجه : به هوموس در بعضی از کشورها چند قاشق ارده (کنجد ساییده که به صورت مایع دربیاد و روغن اونو نگرفته باشن ) ، اضافه می کنن.
1 – نخود را از قبل خیس کنین و بعد بپزین .
2- نخود را با مقداری از آبی که در اون پخته شده در دستگاه مخلوط کن بریزید تا خمیر بشه بعد 1 قاشق روغن زیتون ، آبلیمو ، سیر و کمی نمک رو بریزین و کاملا مخلوط کنین. اگه مخلوط سفت شد دوباره کمی آب نخود اضافه کنین ولی شل نشه .
3-هوموس رو در دیس بریزین وباقیمانده روغن زیتون رو روش بریزین . با گشنیز ، فلفل قرمز و زیتون سیاه اونو تزیین کنین و در یخچال بذارین تا سرد بشه .
4-نون تست های داغ رو همراه هوموس میل کنین .
توجه : می تونید کمی گشنیز یا جعفری خرد شده ، سیر له شده وزیتون ریز شده رو مخلوط کنید و روی نان های تست بریزید و در دمای بالا 2-3 دقیقه توی فر بذارین تا قهوه ای روشن بشن . بعد نون تست شده داغ رو با هوموس سرو کنین.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر