۱۳۸۸ اسفند ۴, سه‌شنبه

گوشت گوسفند سرخ شده با پیاز

             
            گوشت گوسفند سرخ شده با پیاز

گوشت گوسفند   12 تکه
ییاز  6 عدد
سیر له شده   2 حبه
تره فرنگی خرد شده  2 عدد
جعفری تازه خرد شده  1 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل  ، زرد چوبه    به میزان لازم
روغن زیتون (روغن سرخ کردنی)  به میزان لازم

1- روغن رو توی ماهی تابه داغ کنین و تکه های گوشت رو سرخ کنین  . بعد گوشت رو بردارین.
2- پیازهای درسته رو نصف کنید. در همون تابه پیاز ، سیر و تره فرنگی رو تفت بدین.
3- پیازها کمی که سرخ شد ، گوشت رو دوباره به ماهی تابه برگردونید ویک و نیم لیوان آب جوش اضافه کنین.
4- نمک فلفل و زرد چوبه یادتون نره.
5- روی ظرف رو فویل بگیرین و 40 دقیقه با حرارت متوسط توی فر بذارین. بعد از فر در بیارین بدون درپوش 30 دقیقه بر روی شعله قراربدین تا گوشت خوب بپزه و سس اون غلیظ بشه ، قبل از سرو غذا جعفری ها رو روی اون بپاشین.
    
توجه : میتونید  غذا رو توی فر نذارین فقط با حرارت ملایم  ، در ماهی تابه رو بذارین و آ ب جوش کم کم اضافه کنید تا گوشت کاملا بپزه و در آ خر فقط سس غلیظ داشته باشه.

هیچ نظری موجود نیست: