گوشت گوسفند سرخ شده با پیاز
ییاز 6 عدد
سیر له شده 2 حبه
تره فرنگی خرد شده 2 عدد
جعفری تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زرد چوبه به میزان لازم
روغن زیتون (روغن سرخ کردنی) به میزان لازم
1- روغن رو توی ماهی تابه داغ کنین و تکه های گوشت رو سرخ کنین . بعد گوشت رو بردارین.
2- پیازهای درسته رو نصف کنید. در همون تابه پیاز ، سیر و تره فرنگی رو تفت بدین.
3- پیازها کمی که سرخ شد ، گوشت رو دوباره به ماهی تابه برگردونید ویک و نیم لیوان آب جوش اضافه کنین.
4- نمک فلفل و زرد چوبه یادتون نره.
5- روی ظرف رو فویل بگیرین و 40 دقیقه با حرارت متوسط توی فر بذارین. بعد از فر در بیارین بدون درپوش 30 دقیقه بر روی شعله قراربدین تا گوشت خوب بپزه و سس اون غلیظ بشه ، قبل از سرو غذا جعفری ها رو روی اون بپاشین.
توجه : میتونید غذا رو توی فر نذارین فقط با حرارت ملایم ، در ماهی تابه رو بذارین و آ ب جوش کم کم اضافه کنید تا گوشت کاملا بپزه و در آ خر فقط سس غلیظ داشته باشه.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر