۱۳۸۹ فروردین ۱۱, چهارشنبه

عسل


راستی میدونین.....
عسل ، تنها هدیه طبیعت هست ، که با گذشت زمان فاسد نمیشه .
میدونین که عسل :   بو های خارجی رو خیلی زود به خودش جذب می کنه و نباید نزدیک موادی که بوی تند دارن ، گذاشتش. .و همینطور چون رطوبت رو سریع جذب می کنه ، در هر جایی که نگهداری میشه ، داخل یخچال یا قفسه ها ، باید در ظروف سربسته با سرپوش محکم نگهداری بشه.
عسل رو به مدت نامحدود میشه نگه داشت . عسل طبیعی با گذشت زمان از نظر طعم تندتر و از نظر رنگ ، تیره تر میشه اما کیفیت اون در صورتی که در معرض هوا قرار نگیره ، تغییر نمی کنه .
اونچه رو که در اصطلاح شکرک زدن میگن ، چیزی جز پدیده بلور شدن یا کریستالیزاسیون نیست. این ماده اشباع شده قندی باید در واقع جامد باشه ولی بطور اتفاقی مایع هست. به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب بشه ، این تغییر فیزیکی یعنی شکرک زدن ،پدیدار میشه. یعنی اینکه شکرک زدن عسل نه تنها دلیل بر بدی و تقلبی بودنش نیست ، بلکه معرف اینه که عسل کاملا سالمه و به هیچ وجه با شکر مخلوط نشده.
با عسل شکرک زده چیکار می تونیم بکنیم ؟
اینو مثل همیشه از عمه خانومم پرسیدم ، ایشون گفتن : خیلی ساده ست، شیشه ی عسل رو توی ظرف آب جوش بذارین ، عسل شکرک زده ذوب میشه.

هیچ نظری موجود نیست: