۱۳۸۹ فروردین ۱۲, پنجشنبه

چیلی کن کارنه




چیلی کن کارنه (Chili con carne) یه غذای مکزیکی هست،که به زبان اسپانیایی یعنی "فلفل قرمز با گوشت"
گوشت 750 گرم
لوبیا قرمز 250 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 پر
کره 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز کوچک بلند 1 عدد
گوجه فرنگی 400 گرم
جعفری ریز شده 2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا کمی
نمک و فلفل به میزان لازم
1- لوبیاها رو بشورین و 12 ساعت در آب بخیسانید.
2- گوشت رو به قطعات چهار گوش مساوی ببرید. پیاز و سیر رو پوست بگیرین و ریز کنین.
3- لوبیاها رو همراه با آب جوش بپزین.
4- کره رو تو تابه گرم کنین وگوشت وپیازو سیر رو در حال هم زدن در اون سرخ کنین و به لوبیا اضافه کنین.
5- فلفل رو ریز ریز کنین و با پودر پاریکا  نمک وفلفل ، به مخلوط لوبیا اضافه کنین .
6- در دیگ رو ببندین و با حرارت ملایم بذارین بپزه ، اگه لوبیا بی آب باشه ،دوباره 1 لیوان آب داغ بریزین. معمولا 2-3 ساعت طول میکشه تا گوشت بپزه .
7- گوجه فرنگی رو توی آب جوش بندازین و پوستش رو بگیرین و ریز کنین . 10 دقیقه قبل از پایان پخت در غذا بریزین. قبل از سرو کردن غذا جعفری روش بپاشین.
راستی یادتون نره کمی روغن هم توی غذا بریزین.

۲ نظر:

ناشناس گفت...

مرسی، واقعا عالی بود، حتما این غذا رو درست می کنم. :) 

Goli گفت...

ناشناس عزیز
خوشحالم که خوشت اومده و مرسی که به گلی آنلاین سر می زنی.