۱۳۸۹ خرداد ۱۲, چهارشنبه

گرفتگی لوله آشپزخانه


  

بیشتر خانوم ها از اینکه لوله چاهک یا سینک آشپزخانه ی اون ها می گیره، شکایت دارن در حالی که نمی دونند که مقصر اصلی خود اون ها هستن.هر خانوم خونه داری اگه کمی سلیقه و حوصله نشون بده ، هیچ وقت با این مشکل روبرو نمی شه.

چیکار کنیم که لوله نگیره ؟

1- از صافی های فلزی یا پلاستیکی استفاده کنین. این صافی رو در دهانه ی آّبگذر چاهک قراربدین.
2- یه آبکش بزرگ توی سینک آشپزخونه بذارین تا ذرات غذا توش جمع بشه و بعد از اتمام ظرفشویی میتونید اونو توی سطل زباله خالی کنین.
3- قبل از شستن ظرف ها، باقیمونده ی غذا ، دونه های برنج و غیره رو از توی بشقاب ها پاک کنین. چون همین دونه های برنج ، ذرات غذا و چربی ها به مسدود شدن لوله کمک می کنن.
4- تفاله ی چای و قهوه از جمله عوامل مسدود کننده هستن. به ویژه وقتی که با چربی ها مخلوط بشن ، تشکیل توده ی سمجی رو میدن که لوله رو مسدود میکنه و به آسونی گشودنش امکان پذیر نیست.
5- پس از شستن ظرف ها همیشه مقداری " پودر لباسشویی" داخل چاهک بریزین، بعد شیر آب داغ رو باز کنین و 10 شماره بشمارین و شیر آب رو ببندین.
6- بطور کلی همیشه برای شستن ظرف ها ، آب داغ بکارببرین، چون آب سرد باعث منجمد شدن چربی ها میشه.

چطور باید باز کرد ؟

1- بعضی از خانوم ها از مواد باز کننده ی لوله که در بازار موجوده استفاده می کنن.بعضی ها هم معتقدن که این مواد بتدریج خود لوله رو ازبین می بره.
2- اگه گرفتگی شدید نیست ، بوسیله ی پمپ لاستیکی ( که به لوله بازکن معروفه ) میتونین لوله رو باز کنین.
3- مقداری پودر لباسشویی داخل سینک بریزین و بعد یه کتری آّب جوش.
4-ازهمه سودمندتر ، برای باز کردن لوله ای که در اثر تراکم چربی مسدود شده اینه که ، یک فنجان نمک و یک فنجان جوش شیرین توی لوله بریزین و روی اون یه کتری آب جوش خالی کنین. چربی ها با این روش حل میشن و گرفتگی لوله بر طرف میشه.

هیچ نظری موجود نیست: