۱۳۸۹ تیر ۴, جمعه

تیغ ماهی



خدا هزاران سال به عمه خانومم عمر بده همیشه سه نکته رو هنگام خوردن ماهی به ما سفارش می کنن:
1- تیغ های ریز ماهی را خوب جداکنید و در این کار حوصله بخرج بدین  تا خدای ناکرده در گلویتان گیر نکند.
2- اگر تیغ ماهی در گلویتان گیر کرد ، تکه ای سیب زمینی پخته یا خمیر نان را ببلعید.
3- و بالاخره برای تسکین درد و ناراحتی ناشی از تیغ ماهی در گلو، یک لیموترش را از وسط به دو نیم کنید و به آرامی آب لیمو را بمکید. این کار، به نرم شدن تیغ ماهی کمک کرده و خیلی زود احساس راحتی خواهید کرد.

هیچ نظری موجود نیست: