قارچ ورقه ورقه 50 گرم
پیاز کوچک ساطوری 1 عدد
سبزی ساطوری 2 قاشق غذاخوری
( شوید، نعنا، جعفری)
ماست نیم پیمانه
کره کمی
نمک وفلفل کمی
پوسته ی خاگینه:
تخم مرغ 4 عدد
جعفری یا گشنیز ساطوری 2-3 قاشق غذاخوری
شیر یا خامه 6 قاشق غذاخوری
کره کمی
نمک وفلفل کمی
1- کمی کره را در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا اندکی رنگ بگیرد. قارچ را با سبزی و کمی نمک وفلفل اضافه کنید و 2-3 بار هم بزنید. ملست را اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید تا مایه سفت شود.
2- تخم مرغ را با شیر یا خامه و کمی نمک وفلفل بزنید و سبزی را اضافه کنید. کره را در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و تخم مرغ را از روی دستور درست کردن خاگینه در آن بریزید. وقتی زیر تخم مرغ برشته شد ، مایه ی لایی را با قاشق وسط خاگینه بگذارید و دو طرف خاگینه را روی آن برگردانید (یا از یک طرف برگردانید). همین که توی خاگینه بست ، با کفگیر آن را از تابه بردارید و در بشقاب بگذارید . با نان تازه سرو کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر