می گویند که روس ها یک روز در میان کتلت پوژارسکی می خورند ، زیرا کتلت غذای هر روزه ی آن هاست و کتلت پوژارسکی هم رایج ترین کتلت روسی است.
مرغ 1 عدد
شیر 1 پیمانه
نان سفید 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری ( گرد نان) کمی
نمک وفلفل به مقدار لازم
1- نان سفید را در شیر بخیسانید.
2- استخوان های مرغ را بگیرید و گوشت مرغ را همراه با نان خیسانده دو بار چرخ کنید.
3- مرغ چرخ شده را در کاسه بریزیدو تخم مرغ و کمی نمک و فلفل و 2 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید.
4- مایه را چنگ بزنید تا خمیر صافی به دست آید.
5- روی تخته ی کار کمی پودر سوخاری بپاشید، از مایه ی کتلت گرده هایی به اندازه ی کف دست درست کنید، هر دو روی آن هارا در پودر سوخاری بزنید ودر سینی بچینید.
6- روغن را در تابه داغ کنید و هر کتلت را از هر دو رو2-3 دقیقه در روغن سرخ کنید، سپس با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید.
7- در پایان کار کتلت ها را به تابه برگردانید ، در تابه را ببندید و 4-5 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.
8- کتلت پوژارسکی را با سبزیجات سرو کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر