سرکه 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
ماست 1 فنجان
فلفل سیاه کمی
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
مغزگردو 50 گرم
مغز کاهو را پرپر میکنیم. پرهای کاهو را به پهنای 3 سانت ببرید.
سرکه ونمک را هم بزنید تا نمک حل شود. مخلوط سرکه را روی روی کاهو بریزید.
روغن زیتون را روی سالاد بپاشید.
ماست را با فلفل و جعفری هم بزنید و با سالاد مخلوط کنید.
مغز گردو را روی سالاد پخش کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر