گاسپاچو در میان مردم اسپانیا همان مقام و منزلت را دارد که آبدوغ خیار در میان ما ، یعنی در روزهای گرم تابستان به عنوان یکی از بهترین ابداعات تمدن مورد تحسین قرار می گیرد و با گذشتن فصل گرما از یاد می رود. این دستور فقط یک نمونه است.
گوجه فرنگی خردکرده 1 کیلو
خیار خرد کرده 3 عدد
فلفل سبز خرد کرده 2-3 عدد
پیاز کوچک خرد کرده 1 عدد
سرکه 3 قاشق غذاخوری
لیمو 1 عدد
نعنا یا جعفری 2-3 شاخه
پودر سوخاری ( گرد نان) نیم پیمانه
روغن زیتون 1 پیمانه
یخ کمی
نمک کمی
1- کمی از خیار و گوجه فرنگی را کنار بگذارید.
2- لیمو را آب بگیرید.
3- پیاز، گوجه فرنگی، خیلر و فلفل سبز را با کمی نمک در مخلوط کن بریزیدو بگردانید تا مایه ی صاف و شلی به دست آید.
4- این مایه را در ظرف سوپ بریزید ، گرد نان ( پودر سوخاری) را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
5- روغن زیتون، سرکه و آب لیمو را هم با چند تکه یخ اضافه کنید و هم بزنید.
6- خیار و گوجه فرنگی کنار گذاشته را خرد کنید و با برگ نعنا یا جعفری مثل پیازداغ روی سوپ بریزید.
7- به این سوپ می توانید هر قدر بخواهید آب گوجه فرنگی یا آب ساده ، اضافه کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر