این یک نسخه ی گیاهی از خوراک ملی اسپانیا است. رنگارنگ ، خوش طعم ، معطر و انتخاب آن برای ناهار یا شام یک ضیافت بسیار عالی است.
مقدار : 6 تا 8 نفر
مواد لازم :
برنج 3 پیمانه
روغن زیتون 2/3 پیمانه
آنغوزه 1/4 ق چ
فلفل دلمه ای قرمز ( خرد شده ) 1 عدد بزرگ
آب 3/5 پیمانه
گوجه فرنگی ( خرد شده ) 4 عدد بزرگ
لوبیاسبز پخته ( خرد شده ) 1/5 پیمانه
نخود فرنگی پخته 1 پیمانه
ساقه کرقس ( خرد شده ) 1 ساقه
زیتون سیاه 18 عدد
نمک 8 ق چ
پودر فلفل سیاه 4 ق چ
زعفران سائیده( در نصف استکان آب گرم حل شده) 1/2 ق چ
بادام پوست کنده یا خلال بادام 2/3 پیمانه
برنج را می شوئیم و آب آن را می گیریم. روغن زیتون را در قابلمه مناسبی با حرارت متوسط داغ می کنیم. سپس آنغوزه و فلفل دلمه ای قرمز را اضافه می کنیم و 2 دقیقه تفت می دهیم. سپس برنج را اضافه می کنیم و 3 دقیقه آنها را سرخ می کنیم. در این زمان آب را بجوش می آوریم. اکنون آب جوش را به برنج اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش آید. گوجه فرنگی ، کرفس ، زیتون، نمک ، فلفل سیاه و محلول آب زعفران را هم اضافه می کنیم . هنگامی که در حال جوشیدن است ، شعله را کم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه بپزد. تا پایان پخت برنج ، در قابلمه را بر نمی داریم. پس از پختن آن را با بادام تزئین می کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر