۱۳۹۰ دی ۲۷, سه‌شنبه

پلو با سبزیجات " اسپانیایی "



این یک نسخه ی گیاهی از خوراک ملی اسپانیا است. رنگارنگ ، خوش طعم ، معطر و انتخاب آن برای ناهار یا شام یک ضیافت بسیار عالی است.




مقدار : 6 تا 8 نفر
مواد لازم :
برنج  3 پیمانه
روغن زیتون  2/3 پیمانه
آنغوزه  1/4 ق چ
فلفل دلمه ای قرمز ( خرد شده )  1 عدد بزرگ
آب  3/5 پیمانه
گوجه فرنگی ( خرد شده )  4 عدد بزرگ
لوبیاسبز پخته ( خرد شده ) 1/5 پیمانه
نخود فرنگی پخته  1 پیمانه
ساقه کرقس ( خرد شده )  1 ساقه
زیتون سیاه  18 عدد
نمک  8 ق چ
پودر فلفل سیاه  4 ق چ
زعفران سائیده( در نصف استکان آب گرم حل شده) 1/2 ق چ
بادام پوست کنده یا خلال بادام  2/3 پیمانه


برنج را می شوئیم و آب آن را می گیریم. روغن زیتون را در قابلمه مناسبی با حرارت متوسط داغ می کنیم. سپس آنغوزه و فلفل دلمه ای قرمز را اضافه می کنیم و 2 دقیقه تفت می دهیم. سپس برنج را اضافه می کنیم و 3 دقیقه آنها را سرخ می کنیم. در این زمان آب را بجوش می آوریم. اکنون آب جوش را به برنج اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش آید. گوجه فرنگی ، کرفس ، زیتون، نمک ، فلفل سیاه و محلول آب زعفران را هم اضافه می کنیم . هنگامی که در حال جوشیدن است ، شعله را کم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه بپزد. تا پایان پخت برنج ، در قابلمه را بر نمی داریم. پس از پختن آن را با بادام تزئین می کنیم. 


        کورما داسا

هیچ نظری موجود نیست: