مقدار :4 نفر
موادلازم :
کره 3 ق غ =60 گرم
آنغوزه 1/2 ق چ
گوجه فرنگی ( رنده شده ) 8 تا 10 عدد
شکر قهوه ای 2 ق چ
نمک 6 ق چ
پودر فلفل سیاه 2 ق چ
ریحان خشک 1 ق چ
آب گرم 3 پیمانه
آرد سفید 1 ق غ
جعفری تازه ( خرد شده ) 1 ق غ
یک قاشق غذاخوری ( 20 گرم ) کره را در قابلمه ی مناسبی با حرارت ملایم آ ب می کنیم. سپس آنغوزه ، گوجه فرنگی ، شکر و ریحان را اضافه می کنیم. آنها را با حرارت متوسط 2تا 3 دقیقه تفت می دهیم. آب را اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش آید. حرارت را کم می کنیم تا 15 دقیقه بپزد. باقیمانده ی کره ( 40 گرم ) را در قابلمه ی دیگری آب می کنیم. قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم و با یک قاشق چوبی هم می زنیم. قابلمه را دوباره روی حرارت می گذاریم و کم کم سوپ گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و پیوسته هم می زنیم و آن را به جوش می آوریم. در آخر جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و گرم تقدیم می کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر